Om företaget - BFBILDELAR SVENSK ONLINE-BUTIK
Om företaget - BFBILDELAR SVENSK ONLINE-BUTIK

Om företaget - BFBILDELAR SVENSK ONLINE-BUTIK
BF Bildelar erbjuder mer än 1 miljon högkvalitativa bildelar!


BF Bildelar är en unik Internetbutik med reservdelar inom fordonsmarknaden, inklusive tunga fordon, marint, lantbruksmaskiner och tillbehör. Genom företagets breda kontaktnätverk av tillverkare tillhandahåller BF Bildelar gör-det-själv-kunden och verkstäder ett stort urval av reservdelar till konkurrenskraftiga priser. BF Bildelar drivs som ett dotterbolag till Bosses Bil & Fritid AB, och ett systerbolag till FylldinAC. Våra varumärken växer sig allt starkare och vi siktar på att vara en av de största på fordonsmarknaden år 2021!

Man behöver inte vara störst för att vara bäst

Vi finns i Norrland där vi driver en liten bilverkstad som självklart förses med bildelar från vårt norrländska lager.
Men för att vara säkra på att nå ut alla kunder inom leveranstiden så har vi även ett lager i södra Sverige och ett i Europa.
Fraktar gör vi i samarbete med Postnord, DHL och Bussgods. Vilken transportör det blir beror på bildelar, vikt och vilket lager din bildel finns hos. Målet är att du ska dina varor inom 1-4 arbetsdagar oavsett!
Företaget är familjedrivet rakt igenom, med förhoppning om att kommande generationer vill ta vid.

Service är vårt starkaste verktyg!


Vår kundtjänst sitter i vårt huvudkontor i Västerbotten och svarar flitigt på både telefonsamtal och e-post. Det är också här du hittar vårt norrländska lager där det packas och skickas paket varje dag!

Vi är bra på olika saker i Kundtjänsten, så beroende på vad du behöver hjälp med får du prata med olika personer. Men du kan alltid vara säker på att vi gör vårt yttersta för att du ska få så snabb och smidig hjälp som möjligt! Det är med oss du pratar
Magnus
Mekaniker |  Kundtjänstmedarbetare | Lager
Elin
Ekonomi  |  Kundtjänstmedarbetare | Lager
Margaretha
Vaktmästare | Kundtjänstmedarbetare | Lager